• Str. Rasaritului, Nr.59, Bucuresti, Romania
 • +40.722.356.625
 • mmceuta@yahoo.com
Slide background

SCHIMBA LUMEA

FII PREGATIT SA LUCREZI CU NOI

Suntem dedicati oamenilor de langa noi.
si tu poti lua parte la aceasta schimbare!

Slide background

AJUTA-NE PE NOI

CA SA-I AJUTAM

PE ALTII
Slide background

NU FI INDIFERENT!

Vrei sa stii de ce facem asta?

Pentru ca noua chiar ne pasa!

NOI II AJUTAM PE ACEI OAMENI FARA SPERANTE

Lasa un mesaj

Daca nu ai reusit sa gasesti pe site informatiile de care aveai nevoie, te rugam sa iei legatura cu noi.
Proiectele noastre

 • thumb1

  Projects of the Campus

  Projects of the Campus

  Rev. Dr. Ioan Ceuta

  Is The President of Assemblies of God Romania and also a president of the Bucharest Christian Center. He is married to Emilia who is the head of Romanian Bible University.

  ....mai mult
  thumb1

  Cantina Sociala

  Harul

  Cantina Sociala

  Harul

  Cantina Sociala Harul - 300 de beneficiari/luna din cele 6 sectoare ale Municipiului Bucuresti este un proiect care ofera servicii sociale GRATUITE persoanelor aflate intr-o situatie socio-economica dificila.

  ....mai mult
  thumb1

  Biserica Internationala Harul

  O biserica pentru suflet!

  Biserica Internationala Harul

  O biserica pentru suflet!

  Biserica noastra este un loc unde oamenii se dezvolta din punct de vedere spiritual, intelectual si social. Biserica Harul ii incurajaza pe oameni sa dezvolte o relatie personala cu Dumnezeu.

  ....mai mult
 • thumb1

  Adunarile lui Dumnezeu

  din Romania

  Adunarile lui Dumnezeu

  Dupa 1989, Adunarile lui Dumnezeu au fost reinfiintate, si in prezent, Romania numara zeci de Biserici si pastori din aceast a denominatie. Persoana care a avut viziune pentru inceperea noii organizatii este Rev. Bobby Beard, care a fost misionar si director pentru Europa de Est a organizatiei Assemblies of God.

  ....mai mult
  thumb1

  Școala & Gradinița

  Româno-Finlandeză

  Școala & Gradinița

  Româno-Finlandeză

  Obiectivul major al acestei institutii a fost, este si va ramane sa ofere beneficiarilor ei un proces educativ in care grija pentru dezvoltarea individuala sa fie centrul viziunii noastre.

  ....mai mult
  thumb1

  Pagina Oficiala

  ceuta.ro

  Pagina Oficiala

  ceuta.ro

  Aici veti gasi articole, meditatii, predici, carti a Presedintelui Centrului Crestin Bucuresti, Dr. Ioan Ceuta.

  ....mai mult

  thumb1

  Universitatea Biblică

  Universitatea

  Biblică

  Universitatea Biblica din Romania a luat fiinta dupa evenimentele din decembrie 1989 ca o necesitate pentru a afla adevarul despre Dumnezeul, a carui existenta a fost negata cu inversunare timp de atatia ani.

  ....mai mult

Doneaza pentru semenii tai!

CONFERINȚA PASTORALĂ 2020


 • thumb1 Dr. Ioan Ceuta

  inca din perioda studiilor in SUA, Dumnzeu a pus in inima pastorului Ioan Ceuta sa infiinteze un centru crestin interconfesional, care sa fie focalizat pe trei directii principale:
  - spirituala, legat de relatia omului cu Dumnezeu; - educationala, legat de investitia in viitorul copiilor; - sociala, in ce priveste relatia cu comunitatea.

APEL PENTRU AJUTORCăutăm 7000 de persoane care sunt gata să doneze câte 1000 lei (200 euro sau 200 USD) pentru un viitor mai bun în România. Dacă ești gata să scrii cu noi această istorie în desfășurare, pune o ”cărămidă” în noua construcție a Centrului Comunitar. Aici 1000 de copii vor putea să devină cea mai bună alternativă pentru a schimba țara noastră în bine.

We are seeking to find 7000 people around the world who are willing to donate 1000 Romanian lei (200 euro, 200 USD) in order to contribute in the process of education of the Romania children so that their future will be brighter! If you would like to be a history maker of God’s Kingdom in Romania, place a brick into the building of the Community Center which is planned to be on educational center for children who are going to become the best of what Romania needs to be a blessed country. We are committed to be a spiritual changing force for Romania ---> Detalii aici!

Echipa! noua

Viziunea noastră

• Dragoste pentru oameni
• Unitate in diversitate
• Slujire devotata
• Pasiune pentru inchinare
• Leadership
Pana aici, Dumnezeu a fost cu noi si ne-a binecuvantat. Ne incredem ca El va fi cu noi mai departe si va duce la bun sfarsit ceea ce a inceput!